SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Suplanten la identitat d'un veí de Guissona que denuncien per estafa

Àngel Puig mostra una de les denúncies a què s’enfronta.

Àngel Puig mostra una de les denúncies a què s’enfronta.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àngel Puig és un jove de 24 anys de Guissona que juga al futbol amb el Torà i a qui han suplantat la identitat. Algú va aconseguir una còpia del seu DNI i es va fer passar per ell per lucrar-se. L’estafador va obrir un compte bancari al seu nom i va començar a vendre articles que cobrava i no entregava.

El problema és que a Àngel Puig li plouen demandes judicials per estafa i podria acabar a la presó. Els qui es fan passar per ell van vendre un piano per 735 euros a Extremadura; una màquina de gimnàstica per la mateixa quantitat a Granada i té interposada una tercera denúncia penal a Ciudad Real. L’afectat desconeix com van aconseguir una còpia del seu DNI i se sent molt impotent perquè no sap com acabar amb aquest malson.

Per aquesta raó va acudir a un advocat de la localitat, Hug Sierra, que va interposar una denúncia davant dels Mossos. Ara n’ha interposat una altra de judicial i esperen que es resolgui. Tanmateix, els tres processos penals continuen oberts.

Segons Hug Sierra, no és tant la quantitat estafada, sinó afrontar uns fets que li poden portar sancions i fins a dos anys de presó. Sierra explica que per obrir un compte bancari digital només cal un DNI, perquè l’adreça i el telèfon poden ser falsos.

tracking