SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un conductor de 86 anys en una col·lisió frontal a Balaguer

L'accident va tenir lloc a la C-26 i el xòfer de l'altre turisme va ser evacuat en estat greu

Vista dels dos vehicles implicats ahir en la col·lisió frontal a la C-26 a Balaguer.

Vista dels dos vehicles implicats ahir en la col·lisió frontal a la C-26 a Balaguer.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor de 86 anys i veí de Balaguer va perdre ahir la vida en una col·lisió frontal amb un altre vehicle quan circulava per la carretera C-26 entre Castelló de Farfanya i la capital de la Noguera. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 11.35 hores quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir una col·lisió frontal entre dos vehicles en el punt quilomètric 20 de la C-26, al terme municipal de Balaguer. Com a conseqüència del xoc, un dels conductors va quedar atrapat a l’interior del vehicle i va perdre la vida.

L’altre conductor va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Fins al lloc de l’accident es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els agents van establir un pas alternatiu a la zona del sinistre fins a la retirada dels vehicles implicats.

El de Balaguer és el tercer accident mortal d’aquest any a les carreteres lleidatanes, dos menys que en el mateix període del 2021. En el conjunt de Catalunya, han mort 40 persones en accidents de trànsit. Des de l’inici del període festiu de Setmana Santa, el passat 8 d’abril, quatre persones han perdut la vida en accidents de trànsit a Catalunya.

Divendres a la nit va morir el conductor d’un turisme al xocar amb un autobús mentre es donava a la fuga d’una altra col·lisió a la via C-31 a Calafell. Per causes que s’investiguen, la víctima va xocar amb un primer turisme i mentre fugia va xocar frontalment amb un autobús, i va acabar morint. D’altra banda, un motorista va resultar ahir ferit en una col·lisió amb un vehicle a la C-13 a Rialp i va ser evacuat a l’hospital del Pallars. En la segona fase de l’operació sortida, Trànsit va assenyalar que la mobilitat és lleugerament inferior a Setmanes Santes d’abans de la pandèmia i a la zona de muntanya es van registrar retencions a l’N-145 ales Valls de Valira i a la C-14 al seu pas per Oliana i Organyà.

Així mateix, l’aeroport de Barcelona va registrar més de 9.000 sortides, una xifra molt similar a les d’abans de la Covid.

tracking