SEGRE

MUNICIPIS INCIVISME

Alerten de mobles tirats davant de contenidors

Juntament amb grans electrodomèstics i altres objectes a Sanaüja i Vallbona de les Monges, on els ajuntaments recorden que recollir-los els suposa un sobrecost

Neveres i altres objectes al costat de contenidors a Sanaüja.

Neveres i altres objectes al costat de contenidors a Sanaüja.AJUNTAMENT DE SANAÜJA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els ajuntaments de Sanaüja, a la Segarra, i de Vallbona de les Monges, a l’Urgell, van denunciar ahir la presència davant els seus contenidors d’escombraries de mobles i altres objectes de gran mida. Van recordar que no és el lloc per dipositar-los i que retirar aquests rebutjos costa diners a les arques municipals. A Sanaüja, l’ajuntament ha denunciat la presència d’electrodomèstics com neveres, rodes de vehicles i mobles a la zona de contenidors.

El consistori va recordar als veïns que poden contactar amb el consell per gestionar la recollida d’aquests residus o portar-los directament a la deixalleria. Va afegir que les empreses que venen aquests articles tenen l’obligació d’emportar-se els vells.A Vallbona de les Monges, l’ajuntament va denunciar mobles, matalassos i altres objectes tirats a la zona dels contenidors pròxima a la depuradora. L’alcaldessa, Elisabet Riera, va demanar col·laboració veïnal per evitar que això es repeteixi i va situar voluntaris per recollir els residus.

Insults per als autors de l’abocament a VallbonaL’alcaldessa de Vallbona, Elisabet Riera, va expressar amb contundència la seua indignació al trobar-se amb un “abocament il·legal massiu” al costat dels contenidors. Ho va fer en un ban que dedica una llarga tirallonga d’insults a la persona o persones responsables. Es refereix als autors com “brètols, bordegassos, capsigranys, curts de gambals, tanoques, pòtols, trinxeraires, caps de suro, cagabandúrries i poca-soltes”.

“Podria continuar amb més insults, perquè no hi ha per a menys”, conclou, i de propina els diu “desgraciats”.

tracking