SEGRE

COMUNICACIONS CARRETERES

Comencen la reparació del forat de tres metres de profunditat a Ivars de Noguera

De gairebé 3 metres de profunditat a l'L-903 a l'entrada a la població || Causat per la fuga en una canonada del subsol

Els treballs per reparar el forat que va aparèixer divendres passat a la carretera d’Ivars.

Els treballs per reparar el forat que va aparèixer divendres passat a la carretera d’Ivars.D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Operaris de la diputació de Lleida van començar ahir els treballs per reparar el clot de gairebé tres metres de profunditat que va aparèixer divendres passat a l’entrada d’Ivars de Noguera. Fonts de la institució van indicar que el forat va ser causat per una fuga d’aigua en una canonada que travessava la carretera i que va anar erosionant el subsol compost, principalment, per guixos. La intervenció durarà entre tres i cinc dies.

El forat va aparèixer divendres passat a primera hora de la tarda a la carretera L-903 que enllaça Ivars de Noguera amb Alfarràs. Segons l’alcalde, Josep Magrí, un veí va alertar del clot després que el pas del seu vehicle provoqués es desfalcament del ferm de la calçada. Tècnics municipals i el mateix alcalde es van desplaçar fins al lloc per senyalitzar la zona afectada amb cons, tancar el carril i donar pas alternatiu.

Posteriorment, van acudir-hi els tècnics de la Diputació per procedir a instal·lar senyals lluminosos ja que el carril va estar tancat tot el cap de setmana a l’espera de l’inici de les obres de reparació que comporten omplir el forat amb balast una vegada arreglada la filtració a la conducció d’aigua, segons fonts municipals.

tracking