SEGRE

CERTÀMENS PROMOCIÓ

Més de 170 expositors en la 69 Fira de Sant Isidre de Solsona

Presentada a l'aire lliure, torna el 14 i 15 de maig dos anys després

La presidenta del consell, Sara Alarcón, i el director de la fira, Joan Codina, en la presentació.

La presidenta del consell, Sara Alarcón, i el director de la fira, Joan Codina, en la presentació.C.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de Sant Isidre del Solsona torna a celebrar-se el 14 i 15 de maig de forma presencial després de dos anys de pandèmia en què es va suspendre. El certamen, que es va presentar ahir a l’aire lliure, acollirà més de 170 expositors. Segons el director del certamen, Joan Codina, la fira torna “al cent per cent”, amb exposicions i mostra de bestiar boví, oví i cabrú, exposició i venda de vehicles i maquinària agrícola, industrial i comercial.

També hi haurà una mostra d’artesania, exposicions i espectacles de música, dansa, a banda de concerts al centre històric. La fira comptarà novament amb la mostra de tractors i maquinària agrícola d’època i l’exposició de cotxes clàssics. La plaça 1 d’Octubre acollirà l’Espai Gastronòmic.

El consell i la comissió organitzadora del certamen busquen dinamitzar el nucli antic amb activitats com ara tallers de circ i música en directe a l’hora del vermut a la plaça Sant Joan, a part de representacions de teatre i concursos. A més, hi haurà una trobadade cotxes R5 en el cinquanta aniversari d’aquest model de Renault.

tracking