SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Ferida greu en un atropellament a Torregrossa

La dona va ser envestida per un autocar ahir a la tarda davant de l'ajuntament

Una ambulancia del SEM en una imatge d'arxiu.

Una ambulancia del SEM en una imatge d'arxiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una veïna de Torregrossa d’uns 40 anys va resultar ferida de caràcter greu ahir a la tarda al ser atropellada per un autocar a l’interior d’aquesta localitat del Pla d’Urgell. L’accident va ocórrer a les 17.10 hores als voltants de l’ajuntament quan, pel que sembla, la dona es disposava a pujar a un vehicle i, per causes que es desconeixen, va ser envestida per un autocar que circulava pel carrer. Al lloc van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

També es van activar els Bombers, però no van arribar a actuar-hi.Després de ser atesa in situ pels sanitaris, la dona, d’uns 40 anys, va ser evacuada amb pronòstic greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons va informar el SEM.

D’altra banda, s’ha de recordar que el Servei Català de Trànsit coordina des de dilluns passat i fins diumenge juntament amb els Mossos d’Esquadra i les policies locals una campanya intensiva per vetllar per la seguretat dels motoristes.

Segons Trànsit, amb l’arribada del bon temps s’incrementa la sinistralitat, de forma que fan una crida a la “prudència” i demanen “més percepció del risc”, així com “respecte” envers els motoristes a la resta de conductors. Del total de 65 víctimes d’aquest any a Catalunya, 12 han estat motoristes. D’aquests, nou van morir entre abril i maig i set van perdre la vida en cap de setmana.

tracking