SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Torna la Cursa Nocturna del Castell del Remei als tres anys

La prova celebrarà la cinquena edició l'11 de juny amb un miler d'atletes

Mireia González Antó, presidenta de la Fundació Castell del Remei, en una sala dels cellers.

Mireia González Antó, presidenta de la Fundació Castell del Remei, en una sala dels cellers.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de tres anys d’absència a causa de la pandèmia, el pròxim 11 de juny tornarà a disputar-se la Cursa Nocturna del Castell del Remei, l’última edició de la qual es va disputar el 2019. Organitza aquesta cinquena edició, en la qual es manté la caminada, la Fundació Castell del Remei i s’emmarca dins del Circuit del Vi. Els participants podran elegir entre dos recorreguts, un de nou quilòmetres, que pot fer-se caminant o corrent, i un altre de tretze quilòmetres, que únicament pot fer-se corrent i per al qual s’exigeix una edat mínima de catorze anys.

Les dos sortides seran a les 21.30. La jornada, que començarà a les 18.00 amb la recollida de dorsals i que compta amb diferents activitats paral·leles, permet combinar esport, salut, naturalesa i enoturisme. Mireia González Antó, presidenta de la Fundació Castell del Remei, destaca el caràcter solidari de la carrera, ja que “el cent per cent dels beneficis es destinen a la Fundació Catalana de Lupus”.

La prova, que ja ha superat els 350 inscrits, espera una mica més de mil atletes entre els dos recorreguts.La Cursa Nocturna del Castell del Remei compta també amb la col·laboració de l’ajuntament de Penelles, Noel Alimentària, Aramark, Olis Borges i Fruites Font i la gestió tècnica de la prova va a càrrec de l’Associació Esportiva EKKE. A banda de la inscripció, qui ho desitgi pot col·laborar solidàriament amb la Fundació Catalana de Lupus adquirint el dorsal 0, fent una donació directa o comprant números per al sorteig de regals. A més de la presència dels atletes i acompanyants, Mireia González Antó destaca que “sempre ve molta gent a les activitats que organitza el Castell del Remei, ja que hi ha una gran vinculació sentimental al territori”. Després de la carrera hi ha un sopar a base de llonganissa, en el qual poden participar tots els que ho vulguin, que és gratuït per als atletes i que costa dotze euros per a la resta.

Pel que fa a la inscripció per a la cursa, costa quinze euros, mentre que per als menors d’edat és preu és de deu. La sortida i l’arribada és al Castell del Remei i el recorregut envolta l’estany de Vila-sana i Ivars d’Urgell.

tracking