SEGRE

MOBILITAT FERROCARRIL

En bus el passatge de 4 trens de la línia de Manresa

Per un comboi avariat a l'Urgell

El tren avariat ahir a Anglesola.

El tren avariat ahir a Anglesola.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els passatgers de quatre trens de la línia del tren de Manresa (R12) van recórrer ahir part del trajecte per carretera, després que un comboi avariat obstruís la circulació a l’estació d’Anglesola. Aquesta incidència va afectar 270 passatgers. Alguns d’ells van criticar que el trajecte en bus els va suposar una important demora.

Renfe va lamentar la situació, però va recalcar que la mobilitat dels viatgers va estar garantida en tot moment i va recordar que aquests tenen dret a reclamar la devolució del bitllet. El tren avariat va sortir de Lleida a les 12.57 hores i estava previst que arribés a Cervera a les 13.45. Renfe va habilitar un bus per als 40 passatgers afectats.

Malgrat això, alguns van optar per trucar a un familiar o un conegut i anar-se’n de l’estació d’Anglesola sense esperar. L’avaria va afectar tres combois més, que van ser substituïts per autocars entre Lleida i Manresa. Es tracta del que havia de sortir de Cervera a les 13.59 i arribar a Lleida a les 14.45; el que havia de sortir de la capital del Segrià a les 15.13 i arribar a l’Hospitalet a les 18.32, i el que va sortir de l’Hospitalet a les 14.15 en direcció a Lleida.

tracking