SEGRE

EQUIPAMENTS SALUT

Fondarella inaugura un parc per estimular els sentits

Té un recorregut per caminar descalç i plantes aromàtiques

Els més joves del municipi ja han visitat el parc per fer descalços el recorregut.

Els més joves del municipi ja han visitat el parc per fer descalços el recorregut.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Fondarella ha inaugurat el seu Parc dels Sentits, un nou espai dissenyat per estimular els sentits. Es troba al carrer Sebastià Simó i inclou un recorregut per caminar descalç i notar a les plantes dels peus el tacte de diferents materials i textures, que van des de la pedra fins a la fusta o la sorra. També s’han posat plantes aromàtiques, com la lavanda, i diferents tipus de flors, que permeten despertar sensacions olfactives i disfrutar dels seus colors.

Caminar sota l’herba i el so dels ocells també estimula el sentit de l’oïda, tal com va explicar el regidor Xavier Acosta. Aquest nou parc dota la zona de Ciutat Jardí d’un nou equipament públic destinat al lleure i a la salut. Per aquesta raó, s’han col·locat al recinte cinc aparells per portar a terme exercicis i promoure l’activitat física, principalment entre la tercera edat i els més joves

El parc, que ocupa una superfície d’uns cinc-cents metres quadrats, es complementa amb una gran pintura mural obra de l’artista urbà Llukutter, sota el lema de Fem salut. En l’elaboració van poder participar joves estudiants del municipi.

tracking