SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un home de 33 anys atrapat per una màquina en una empresa de Mollerussa

La víctima és un veí de la capital del Pla d'Urgell de 33 anys || L'accident laboral va ocórrer ahir a les 15.32 hores en una firma de gestió de fruita

L’accident va ocórrer ahir a les 15.32 hores.

L’accident va ocórrer ahir a les 15.32 hores.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Mollerussa de 33 anys va morir a primera hora de la tarda d’ahir en un accident laboral en una empresa de gestió fruita de la capital del Pla d’Urgell, segons van informar els Mossos d’Esquadra. L’accident es va produir a les 15.32 hores quan, per motius que s’investiguen, un treballador va quedar atrapat per una màquina de classificació de fruites a l’interior de l’empresa Nufri. Malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

La víctima és un veí de Mollerussa de 33 anys i d’origen senegalès. En la gestió de l’accident van participar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat. D’altra banda, la policia catalana va posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i de la conselleria d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals que tinguin víctimes mortals

En menys d’un mes s’ha comptabilitzat tres víctimes mortals a les comarques de Lleida

El d’ahir és el tercer accident laboral mortal de l’any que es registra a les comarques de Lleida, tots en menys d’un mes. El 30 de maig va perdre la vida una veïna de les Borges Blanques de 51 anys en un sinistre en una empresa de prefabricats que compta amb una planta a la capital de les Garrigues. La treballadora va ser atropellada per una màquina que transportava formigó. El segon sinistre es va produir el 9 de juny, quan un operari de 32 anys va morir hores després de tenir un accident laboral en una empresa cerealística d’Alguaire.

L’home era un veí d’Alfarràs de 32 anys. El sinistre va ocórrer a les 8.32 hores en el centre de producció d’una empresa situada a l’A-14, quan una forta ratxa de vent va arrancar una porta de grans dimensions, que va caure sobre un operari. Va ser evacuat a l’hospital Arnau, on va morir poc després.

El 2021 hi va haver 6.431 sinistres, 51 de caràcter greu

L’any passat van morir un total de nou persones a causa d’algun tipus d’accident en el transcurs de la seua jornada laboral a les comarques de Lleida, una menys que el 2020, segons les dades de l’Observatori del Treball de la Generalitat. D’aquesta forma, entre gener i desembre del 2021 es van comptabilitzar un total de 6.431 accidents, dels quals 51 van ser de caràcter greu, unes xifres que representen un augment d’un 15,92% i un 34,21%, respectivament, en comparació amb l’exercici anterior. Tanmateix, val a destacar que el 2020 hi va haver menor activitat a causa de les restriccions per la pandèmia de Covid-19. avors es van registrar 5.553 sinistres laborals, dels quals 38 van ser greus. Això suposa que es va passar d’una mitjana de 15 contratemps diaris a més de 17.

tracking