SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Térmens inverteix 380.000 euros a renovar el camp de futbol

Canvia la gespa natural per artificial i es millorarà l'entorn

El camp de futbol de Térmens en l’actualitat.

El camp de futbol de Térmens en l’actualitat.A. TÉRMENS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Térmens invertirà 380.000 euros en la renovació del camp de futbol municipal i la millora de l’entorn. L’actuació planteja la instal·lació de gespa artificial per garantir una superfície en condicions i segura per a la pràctica esportiva. L’alcaldessa, Concepció Cañadell, va apuntar que aquesta obra ha estat durant anys una reclamació de les diferents directives del club de futbol local i també dels jugadors.

Fins ara, el camp tenia gespa natural. També es preveu una millora de l’entorn i de l’accés. Els treballs compten amb una subvenció estatal de 200.000 euros del ministeri de Cultura i Esports i la resta serà finançada amb fons municipals.

Segons Cañadell, la previsió és que en uns dies es pugui adjudicar l’obra amb l’objectiu d’iniciar la temporada vinent al camp municipal. “Possiblement, la pretemporada s’haurà de fer en altres camps de Lleida però sí que al començament de la temporada estarà enllestit”, va dir. “Aquesta actuació respon a l’objectiu de millorar i modernitzar les instal·lacions esportives locals.

tracking