SEGRE

EQUIPAMENTS CONCESSIÓ

Organyà estrena la reforma del càmping que dona feina a una vintena de persones

Inauguració de les noves instal·lacions d’Organyà Park.

Inauguració de les noves instal·lacions d’Organyà Park.PADELORG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Organyà ha inaugurat aquesta setmana les instal·lacions renovades del càmping de la població, que compten amb nou gestor des de fa tot just un any. L’empresa local Padelorg S.L, es farà càrrec de les instal·lacions els propers vint-i-quatre anys i, a falta de renovar la zona de jocs, ha invertit ja els 384.947 euros que fixava el contracte d’explotació i gestió d’aquest equipament municipal. Les obres s’han executat en dos fases.

En la primera fase es va remodelar la zona del restaurant, bar, terrasses i piscina, i a la segona s’ha condicionat l’accés a l’equipament, la recepció del recinte i s’ha ampliat la capacitat dels bungalous, que també s’han renovat. El complex, amb capacitat per a 250 clients, compta amb un nou edifici de serveis i una zona de mobil homes. La mateixa empresa s’encarrega també de la gestió de la piscina municipal, del servei de restauració i de les pistes de pàdel que hi ha al recinte.

Durant la inauguració del càmping, l’alcalde, Celestí Vilà, va apuntar la importància d’aquest espai per a Organyà, ja que dona feina a una vintena de persones. No es descarta que el càmping aculli també una empresa d’esports pròpia amb activitats per a tots els públics.

tracking