SEGRE

SUCCÉS EMERGÈNCIES

Mor a Torrefarrera al caure quan arreglava l'antena en un tercer pis

Un veí de 55 anys va morir dissabte al precipitar-se al buit des d'un tercer pis || Es va desequilibrar al manipular una antena

Imatge ahir del carrer Sant Jordi.

Imatge ahir del carrer Sant Jordi.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Torrefarrera de 55 anys va morir a primera hora de dissabte al caure accidentalment del balcó d’un tercer pis. El succés es va produir cap a les 14.00 hores al carrer Sant Jordi quan, pel que sembla, l’home estava manipulant una antena parabòlica, es va desequilibrar i va caure al buit. Fins al lloc van acudir els serveis d’emergència i els Mossos d’Esquadra, però no van poder fer res per salvar-li la vida, com a conseqüència de la gravetat de les ferides que va patir a l’impactar contra el terra.

Es tracta d’un home d’origen subsaharià que portava molts anys vivint en aquesta localitat del Segrià, segons va explicar ahir l’alcalde, Jordi Latorre. El cos sense vida era ahir a l’Institut de Medicina Legal de Lleida mentre els seus familiars i amics fan tràmits i recapten diners perquè pugui ser repatriat al seu país d’origen per ser enterrat.

A començaments de maig va morir una dona a Guissona al caure en una piscina buida d’una casa. La víctima tenia 69 anys. En altres casos similars, el setembre del 2019, una nena de 14 anys va morir al caure accidentalment per la claraboia d’un novè pis de l’avinguda Francesc Macià de Lleida. Un veí d’Agramunt de 40 anys va perdre la vida el març del 2018 al caure d’esquena des d’un balcó. En un cas semblant, un home de 56 anys va morir al precipitar-se d’un balcó a Mollerussa quan penjava una bandera.

tracking