SEGRE

ACTIVITATS ESTIVALS

Nova edició del Laberint de Palla de Sant Ramon

Des d'avui fins a l'11 de setembre

Alguns dels participants en la primera edició del 2021.

Alguns dels participants en la primera edició del 2021.LDP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de joves La Mansa ha organitzat per segon any consecutiu el Laberint de Palla de Sant Ramon. Avui s’inaugura la segona edició i estarà obert quatre dies a la setmana, de dijous a diumenge, durant aquest mes i fins a l’11 de setembre. Atès l’èxit de l’any passat, enguany el laberint s’amplia i serà més complicat trobar la sortida.

Estarà format per un entramat de 450 bales de palla, 150 més que l’any passat. Pesen 300 quilos cada una i dibuixen diversos encreuaments de carrers, alguns dels quals no tenen sortida i d’altres condueixen al punt de partida. Els participants hauran de fer reserva prèvia a la pàgina www.laberintdepalla.cat.

Una vegada dins, hauran de resoldre un joc de pistes per identificar els membres de la família de picapedrers que van construir el santuari de Sant Ramon. L’horari d’aquesta activitat també s’amplia una hora i s’hi podrà accedir des de les 18.00 hores fins a les 22.00. L’entrada té un cost de 5 euros per persona, excepte els menors de cinc anys que podran entrar gratis.

Està ubicat darrere del santuari.

tracking