SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

De nou a concurs la galeria de tir amb el doble de pressupost

El Conselh augmenta la inversió fins als 217.000 euros

Imatge d’arxiu d’una vista de Vielha.

Imatge d’arxiu d’una vista de Vielha.C.G.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Conselh Generau d’Aran ha tornat a treure a concurs les obres per construir una galeria de tir al nord del túnel de Vielha. La primera licitació, que es va publicar a final de l’any passat, va quedar deserta al no presentar-se cap oferta. En aquest segon intent el pressupost s’ha gairebé doblat i ha passat dels 127.164 euros inicials als 216.786.

Aquest nou equipament es projecta a la zona de l’antic centre de tractament de residus, en terrenys que són propietat del Conselh Generau. Tindrà capacitat per a cinc tiradors i totes les modalitats que es podran practicar a la galeria estan homologades per la Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic. En concret, es tracta del fusell estès, 3x40, 3x20, Nuñez Castro i Freire i Brull.

Segons consta en els plecs del concurs, el fet de no disposar d’“un lloc regulat i adequat per provar les armes de foc i poder fer punteria genera un problema per a totes les persones que disposen d’armes”. L’adjudicatària tindrà un termini de tres mesos per completar els treballs.

tracking