SEGRE

TURISME CAMPANYA D?ESTIU

El pont d'agost ja omple allotjaments de tot Lleida

El ràfting, també amb alta ocupació

Imatge d’una ruta amb quads pel municipi de Rialp.

Imatge d’una ruta amb quads pel municipi de Rialp.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els turistes ja han començat a omplir els hotels del Pirineu i també tots els càmpings i les cases rurals de la demarcació, que han penjat el cartell de complet per a aquest pont de la Mare de Déu d’Agost. Per la seua part, els hotels de les comarques del pla també compten amb un alt nivell de reserves. De la mateixa manera, els esports d’aventura, amb el ràfting com a activitat estrella, tenen una elevada ocupació durant aquest pont.

Aquestes bones dades arriben després que el cap de setmana passat també es registressin ocupacions de fins al 100% a les comarques de muntanya lleidatanes (vegeu SEGRE de dilluns passat). El sector turístic va mostrar ahir satisfacció per les bones dades d’ocupació que s’estan aconseguint en el que va d’agost. Aquestes xifres es mantindran almenys fins al dia 21.

En aquest sentit, el turisme de Lleida preveu revalidar aquest estiu el rècord de la campanya estival de l’any passat, amb 1,5 milions de pernoctacions i uns 550.000 visitants. D’altra banda, ahir es van registrar cues a la carretera N-145, que dona accés a Andorra des de la Seu d’Urgell.

tracking