SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Vilanova de Bellpuig trasllada el menjador escolar a l'antic bar L'Esclat per unes obres

Davant dels treballs de reforma d'ampliació del centre educatiu, que té 140 alumnes

El bar s’habilitarà per convertir-se en menjador escolar.

El bar s’habilitarà per convertir-se en menjador escolar.AJUNTAMENT DE VILANOVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha habilitat un antic bar com a nou menjador de l’escola de Primària Marinada. L’objectiu és facilitar els treballs d’ampliació i reforma del centre educatiu, projecte finançat majoritàriament per la Generalitat, amb una inversió d’uns dos milions d’euros. El menjador estava situat a la primera planta de l’edifici conegut com els pisos dels mestres, amb una capacitat de 22 alumnes.

El nou espai, l’antic bar L’Esclat, duplica les dimensions de l’anterior equipament, la qual cosa permetrà millorar les necessitats de l’escola, que compta amb uns 140 alumnes, tal com va explicar ahir l’alcaldessa, Dolors Pascual, que va remarcar que l’esmentat trasllat s’ha dut a terme amb l’autorització prèvia del departament d’Ensenyament. Per accedir a aquest nou equipament, els alumnes van acompanyats per monitors. Aquest bar va tancar al desembre i el consistori l’ha llogat, davant de la necessitat de buscar un nou espai com a menjador.

El nou emplaçament és provisional fins que finalitzin les obres al centre educatiu. Un altre pas previ és la construcció d’una nova guarderia municipal, amb un nou edifici ubicat al recinte escolar. En l’actualitat, aquest servei es porta a terme en dos aules de l’escola de Primària.

La previsió és que aquestes obres, amb un preu de licitació de 399.264 euros, s’iniciïn abans que acabi l’any.

tracking