SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Una ambulància atropella quatre operaris de carreteres a Vila-sana

Estaven pintant marques a la via a l'LP-3322 en direcció Mollerussa || Ferit un camioner al bolcar i quedar atrapat a l'A-2 a la sortida del Palau d'Anglesola

Estat en el qual va quedar l’ambulància arran de l’accident a la carretera LP-3322 a Vila-sana.

Estat en el qual va quedar l’ambulància arran de l’accident a la carretera LP-3322 a Vila-sana.JOSEP MARIA DUART MARTÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre operaris de manteniment de carreteres van resultar ahir ferits al ser atropellats per una ambulància de transport sanitari, el conductor de la qual també va resultar ferit, a Vila-sana, al Pla d’Urgell. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el telèfon d’Emergències va rebre l’avís cap a la una del migdia, quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, una ambulància va atropellar quatre operaris que estaven pintant marques de senyalització a la via a la carretera LP-3322 al terme municipal de Vila-sana, en direcció Mollerussa. L’ambulància també va envestir la màquina que usaven els operaris.

A causa del sinistre, els quatre operaris van resultar ferits. Tres d’ells van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb pronòstic menys greu, i un altre va ser evacuat amb ferides lleus al CAP de Mollerussa, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, el conductor de l’ambulància també va resultar ferit de caràcter lleu i va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova.Els Mossos d’Esquadra van donar pas alternatiu a la via durant una hora mentre es retirava el vehicle afectat, la qual cosa va causar algunes retencions, segons Trànsit.

D’altra banda, un camioner va resultar ferit de diversa consideració ahir a la tarda a l’autovia A-2 a la sortida del Palau d’Anglesola. L’accident es va produir a les 18.05 hores, quan un camió va bolcar i el conductor va quedar atrapat. Fins al lloc van acudir quatre dotacions dels Bombers, patrulles dels Mossos d’Esquadra i unitats del SEM.

El ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. A més, es va produir al voral un vessament de 250 litres de combustible. El sinistre no va provocar retencions, segons Trànsit.

Finalment, una altra persona va resultar ferida ahir al matí en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera N-260 a Arsèguel, a l’Alt Urgell. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 8.05 hores, quan van xocar dos turismes en un avançament. Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers i el SEM va atendre una persona per una lesió al braç.

tracking