SEGRE

POLÍTICA MUNICIPAL

Marc Solsona opta a la reelecció amb una llista anomenada Mollerussa Primer

L'alcalde de la capital del Pla es presentarà als comicis del mes de maig sota el paraigua de Pacte Local || La coalició crida Impulsem a unir-s'hi de cara al 28-M

Marc Solsona ofereix avui la xarrada anual ‘Mollerussa, avui’.

Marc Solsona ofereix avui la xarrada anual ‘Mollerussa, avui’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, es presentarà a la reelecció als comicis municipals del 28 de maig encapçalant una llista anomenada Mollerussa Primer. La candidatura se situarà sota el paraigua de Pacte Local, d’àmbit català i que estarà integrat entre altres partits pel PDeCAT, del qual Solsona és secretari general adjunt. El PDeCAT va aprovar fa un any no presentar-se a les eleccions sota aquestes sigles, però la marca Pacte Local podrà rendibilitzar els drets electorals de la formació pel que fa a la seua participació en debats i espais electorals.

L’aspiració de la coalició Pacte Local és traslladar aquesta fórmula especialment a les capitals comarcals i ja comptaria amb candidat per a Lleida ciutat, que presentarà en els propers dies o setmanes.

Mollerussa Primer pretén aglutinar candidats més enllà de les dinàmiques tradicionals de les formacions polítiques i generar un projecte per a la capital del Pla d’Urgell amb el qual se situï les persones i el seu benestar com a eix prioritari. En paraules de Solsona, “Mollerussa ha estat sempre la nostra prioritat, la seua gent, els comerços, les empreses, les escoles, els carrers, les instal·lacions, les entitats, els clubs i les associacions. Però avui dia en un entorn molt complex i global, després de la pandèmia i les crisis globals actuals, entenem que el concepte Mollerussa Primer ens ajuda a redefinir prioritats i estratègies per continuar sent referent i competir, però, sobretot, per ajudar més i millor la gent de Mollerussa”.

La marca electoral de l’actual alcalde no descarta pactes amb altres llistes i demana a Impulsem, la candidatura de més de quaranta alcaldes del pla de l’òrbita del PDeCAT que es presentaran conjuntament i celebren el seu primer congrés diumenge, que es presentin també amb Pacte Local per donar més força al món municipalista. Per la seua banda, Pacte Local tampoc descarta pactes pre o postelectorals amb Junts.

tracking