SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferit crític un ciclista al ser atropellat a Balaguer

El va envestir una furgoneta a la zona del Pla d'Almatà || La víctima, de 41 anys i d'Albesa, va ser evacuada en helicòpter

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ciclista de 41 anys veí d’Albesa va resultar ferit crític ahir a la tarda al ser atropellat per una furgoneta a Balaguer. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 18.11 hores al produir-se un atropellament a la zona del Pla d’Almatà de la capital de la Noguera, que dona accés a la carretera C-12 i que és utilitzada habitualment per ciclistes per fer diferents rutes. Segons va informar la Guàrdia Urbana de Balaguer, a causa del cop el ciclista va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ser evacuat per un helicòpter del SEM a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Les mateixes fonts van assenyalar que s’investiguen les circumstàncies de l’atropellament. Fins al lloc també es van desplaçar patrulles dels Mossos i efectius dels Bombers de la Generalitat. La Guàrdia Urbana va regular el trànsit a la zona per facilitar el treball dels serveis d’emergències.

Atropellat a Tàrrega

Per la seua part, Junts per Tàrrega, a l’oposició, va reclamar en el ple de l’ajuntament de Tàrrega que es va celebrar dijous passat la “immediata” construcció de la “necessària” variant de la C-14. La seua portaveu, Rosa Maria Perelló, va lamentar el “trist accident” en el qual va morir un ancià després de ser atropellat per un camió al seu pas pel Pati. Segons Perelló, “massa vegades hem patit el perill constant de la C-14”.

La Policia Local continuava investigant les causes de l’accident. La víctima, de 92 anys i veí de Tàrrega, va morir dijous hores després a l’hospital. La Policia Local investiga si el conductor del vehicle no es va adonar de l’accident o va fugir.

D’altra banda, una persona va resultar ferida lleu ahir en una col·lisió en la qual es van veure implicats quatre vehicles a la C-12 a Menàrguens. I dos persones més van resultar ferides en una sortida de via a la carretera L-310 als Plans de Sió.

Vista de la bicicleta i de la furgoneta ahir a la tarda a la zona del Pla d’Almatà de Balaguer.

Vista de la bicicleta i de la furgoneta ahir a la tarda a la zona del Pla d’Almatà de Balaguer.JORDI ECHEVARRÍA

tracking