SEGRE

SERVEIS AIGUA

Ivars de Noguera instal·larà 203 comptadors d'aigua intel·ligents

El municipi suspèn la Fira del Prèssic per falta de producció

Imatge d’arxiu de l’accés principal d’Ivars de Noguera.

Imatge d’arxiu de l’accés principal d’Ivars de Noguera.J. G

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Ivars de Noguera substituirà el parc de comptadors d’aigua per models que permetran la telectura. Això evitarà fugues, facilitarà l’estalvi i millorarà la gestió de l’aigua en la població. El consistori invertirà més de 20.600 euros en l’adquisició de 203 comptadors intel·ligents.

L’alcalde, Josep Magrí, va apuntar que el canvi permetrà optimitzar recursos i ser més eficients. “En un poble petit com el nostre i amb poc personal, aquests comptadors ens permetran treballar molt millor, ja que les dades es registraran directament en una app sense haver d’anar personalment comptador per comptador per registrar els consums”, va dir. Va afegir que tres empreses s’han interessat a servir aquests nous dispositius de lectura al municipi.

D’altra banda, el primer edil va recordar que enguany la localitat no celebrarà la tradicional Fira del Prèssic, ja que la producció local d’aquesta fruita s’ha vist afectada per les gelades amb una afectació del cent per cent. “Confiem que l’any que ve puguem celebrar-la”, va dir Magrí.

tracking