SEGRE

SUCCESSOS OPERATIU

Troben droga amagada en una sabata de nadó a Mollerussa

Al detingut dijous passat, arran de diverses queixes veïnals

La droga a la sabata de nadó.

La droga a la sabata de nadó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’arrestat dijous passat pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Mollerussa per tràfic de drogues a l’entorn d’un bar que acumulava nombroses queixes veïnals amagava la marihuana en una sabata de nadó. Va ser el que van trobar els agents a l’escorcollar el vehicle del sospitós, que utilitzava per guardar la droga. Així doncs, amagava les substàncies estupefaents que venia, marihuana, cocaïna i haixix, en diferents llocs del vehicle, com a la sabata infantil, així com en una ronyonera en la qual també es van trobar diners en efectiu.

Els agents van trobar la droga envasada per a la venda al detall. L’actuació va tenir lloc en un bar del carrer Urgell de Mollerussa després de rebre nombroses queixes veïnals i també amb incidents. Tot apuntava que es consumia drogues tant a l’exterior com a l’interior del bar i que també hi hauria persones que venien drogues.

Després d’una sèrie de vigilàncies i seguiments, els agents van poder identificar un home que es dedicaria a vendre drogues a l’entorn d’aquest bar i que utilitzava un vehicle estacionat per guardar el material i evitar ser sorprès amb una quantitat rellevant de droga. Agents de l’ARRO van entrar al bar aquest dijous a la nit i van aixecar quatre actes per tinença i consum de substàncies i també al responsable de l’establiment per tolerar aquests fets. Paral·lelament, els investigadors van detenir a l’avinguda Generalitat la persona que tenien identificada per vendre substàncies estupefaents i van procedir a escorcollar el seu vehicle, on van trobar diferents tipus de drogues.

tracking