SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Arbeca estrena pista poliesportiva

Al novembre estaran a punt les pistes d'atletisme que va destrossar la DANA del 2019

Les instal·lacions de la nova pista poliesportiva d’Arbeca, que s’inaugurarà dissabte.

Les instal·lacions de la nova pista poliesportiva d’Arbeca, que s’inaugurarà dissabte.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arbeca estrenarà aquest dissabte la nova pista poliesportiva a la zona del castell, que es convertirà en fases posteriors en un pavelló tancat per practicar diferents esports, especialment el futbol sala. Segons va explicar l’alcalde, Sergi Pelegrí, als pròxims pressupostos s’inclourà una partida per instal·lar-hi grades provisionals i també està previst cobrir el recinte per acollir activitats esportives, socials i culturals. En la festa inaugural de dissabte participaran clubs de futbol sala locals i s’han organitzat competicions.

Per executar la pista i renovar part dels carrers del centre urbà i la posterior semivianalització, el consistori ha rebut del Pla d’Obres de la Generalitat 370.000 euros, dels quals 120.000 s’han destinat al complex esportiu. Per una altra part, el pròxim mes de novembre entraran en funcionament les pistes d’atletisme, encara que el camp de futbol haurà d’esperar a la col·locació definitiva de la gespa. Romà Infraestructures i Serveis ha estat l’encarregada de la demolició de les velles pistes, construïdes el 1984 i que se substituiran per noves instal·lacions que costaran 1,7 milions.

Aquesta actuació se sufraga amb 800.000 euros d’ajuts de la Generalitat i l’Estat per la DANA del 2019, del Pla d’Obres (Puosc) de la Generalitat i un crèdit de 420.000 euros.

tracking