SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Fraga adjudica l'ascensor per accedir al centre històric

En una segona licitació, després de quedar deserta la primera

El nou pumptrak que es construeix a Fraga.

El nou pumptrak que es construeix a Fraga.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha adjudicat finalment les obres de l’ascensor per connectar el pàrquing de la Pista, al carrer Santa Quitèria, amb el passeig del Cegonyer, al centre històric. Ho va fer en la segona licitació, després que la primera quedés deserta a causa de l’augment de preus dels materials molt per sobre del previst en el pressupost de l’obra. Inicialment era de 124.000 euros i després es va augmentar un 40% fins als 175.000.

Finalment, l’empresa ACS 2000 l’executarà per 172.691 euros. Segons el consistori, aquesta actuació és de vital importància ja que suposa un accés segur per a les persones amb mobilitat reduïda i de la tercera edat que viuen al barri antic, on la mitjana d’edat dels veïns és de 60 anys. També servirà per dinamitzar i potenciar el comerç de la zona històrica.

També s’han adjudicat les obres al carrer Redorta Alta després de quedar desert el primer concurs. En la segona licitació el pressupost va augmentar un 20%. Costarà 118.500 euros i haurà d’estar a punt en tres mesos.

El pumptrack de la capital, a punt a finals de mes

Les obres de la pista de pumptrack de la capital acabaran a finals d’aquest mes i s’afegirà a altres equipaments esportius de nova creació en tres anys, segons van indicar fonts municipals. L’objectiu és disposar de diversos complexos a la ciutat per fomentar el lleure i l’esport entre la població. També hi ha prevista la construcció d’un rocòdrom.

La inversió per a aquestes noves construccions s’acosta als 154.000 euros. A més a més, s’estan remodelant les tres pistes de tenis per frenar-ne el deteriorament i per adequar-les a les actuals normatives. Aquesta actuació costarà més de 42.000 euros.

tracking