SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Mercocasió de Fraga compleix objectius en vendes i assistència de visitants

La fira es va celebrar al pavelló del Sotet de la capital fragatina.

La fira es va celebrar al pavelló del Sotet de la capital fragatina.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Mercocasió de Fraga, dedicada al vehicle d’ocasió, va tancar ahir les portes amb un bon balanç tant de visitants com de vendes. Segons fonts de l’organització, durant els tres dies del certamen (es va inaugurar divendres passat) han passat prop de 3.000 persones. Pel que fa a les vendes, la xifra d’operacions de compravenda ha estat d’entre els quaranta i cinquanta vehicles comercialitzats en els tres dies del certamen, encara que alguns acabaran de tancar-se en els propers dies.

Se’n van posar a la venda uns 150. Els resultats són similars als d’altres edicions, per la qual cosa l’organització està satisfeta, igual que els expositors. Segons els organitzadors, els vehicles má antics exposats han passat dels 4 o 5 anys, la qual cosa garanteix el seu bon estat.

Aquesta circumstància juntament amb els preus competitius “són algunes de les claus de la rendibilitat del certamen”, van remarcar. El públic assistent va incloure un radi d’interès d’uns 50 quilòmetres, de forma que els visitants han vingut, principalment, de poblacions del Baix Cinca, Lleida i d’Osca i Saragossa. Hi van acudir un nombre important de joves que busquen el seu primer vehicle, encara que també hi van professionals que busquen cotxes i furgonetes per als seus negocis.

tracking