SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor el ciclista que va resultar ferit crític al ser atropellat a Balaguer

Va ocórrer el 30 de setembre a la zona del Pla d'Almatà || La víctima, de 41 anys i d'Albesa, va ser envestida per una furgoneta i ha mort aquesta setmana

L’accident es va produir el 30 de setembre al Pla d’Almatà.

L’accident es va produir el 30 de setembre al Pla d’Almatà.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ciclista de 41 anys veí d’Albesa que va resultar ferit crític el 30 de setembre passat a Balaguer ha mort aquesta setmana a conseqüència de la gravetat de les ferides, segons ha pogut saber aquest diari. L’home va morir dilluns a la nit a l’hospital i ahir es va fer el funeral a Albesa. L’accident es va produir a les 18.11 hores de divendres 30 de setembre quan va ocórrer un atropellament a la zona del Pla d’Almatà de la capital de la Noguera, que dona accés a la carretera C-12 i que és utilitzada habitualment per ciclistes per fer diferents rutes.

Aquell dia, segons va informar la Guàrdia Urbana de Balaguer, a causa del cop el ciclista va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ser evacuat per un helicòpter del SEM a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Les mateixes fonts també van assenyalar que s’investigaven les circumstàncies de l’atropellament. Fins al lloc dels fets també es van desplaçar patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius dels Bombers de la Generalitat.

La Guàrdia Urbana va regular el trànsit a la zona per poder facilitar el treball dels serveis d’emergències.S’ha de destacar que aquest any ja han perdut la vida un total de 18 persones en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, dotze menys que en el mateix període de l’any passat. L’anterior víctima es va registrar la setmana passada quan una veïna de Balaguer de 72 anys va morir hores després de veure’s implicada en una col·lisió frontal a la carretera C-26 a Cubells. Del total de morts, set, gairebé un 40%, són de col·lectius considerats vulnerables: ciclistes, vianants i motoristes.El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es va mostrar molt preocupat la setmana passada per l’augment dels accidents mortals al novembre, la qual cosa va provocar que el cap de setmana passat els Mossos d’Esquadra incrementessin els controls a les carreteres.

tracking