SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Alguaire lloga sòl per a un quart hangar després d'adjudicar-ne tres aquest any

Obre el procés per arrendar una parcel·la de gairebé 2.000 metres quadrats

Imatge d’arxiu de l’aeroport d’Alguaire.

Imatge d’arxiu de l’aeroport d’Alguaire.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aeroports Públics de Catalunya llogarà sòl per construir un quart hangar a l’aeroport d’Alguaire. Aquesta actuació arriba després que, a mitjans d’aquest mateix any, se n’adjudiquessin tres a les empreses BAA Training i Airhoster, que ja desenvolupen la seua activitat al recinte aeroportuari. Ara, l’empresa de la Generalitat ha posat en marxa la licitació d’una parcel·la de 1.944 metres quadrats de superfície.

L’arrendarà durant deu anys, amb un mínim de permanència de cinc. Quan expiri aquest termini, l’hangar es mantindrà instal·lat en cas que així ho expressi l’adjudicatari en la seua oferta. Tanmateix, des d’Aeroports podran requirir que es desmunti la construcció.

L’hangar haurà de tenir una sola planta i haurà d’ocupar una superfície d’un mínim de 1.600 metres quadrats.Aquesta actuació s’emmarca en l’estratègia de la Generalitat plantejada per a l’aeroport, que busca fomentar els usos industrials i de formació sempre relacionats amb el sector aeronàutic. En aquest sentit, Aeroports també ha adjudicat recentment per més de 640.000 euros la construcció del primer edifici del futur campus especialitzat en estudis aeronàutics de l’aeroport. Així mateix, a mitjans de l’any que ve Alguaire estrenarà un immoble dedicat a empreses aeronàutiques i aeroespacials, un espai de coworking.

Les obres per construir aquest nou edifici ja han començat. Comptarà de moment amb una sola planta, encara que està dissenyat per poder ampliar-lo amb dos pisos més. Acollirà tres despatxos i espais compartits com una sala de reunions.

Aquest projecte suposa una inversió d’aproximadament 418.000 euros.

tracking