SEGRE

SUCCÉS EMERGÈNCIES

Mor un agricultor de Bovera de 69 anys al bolcar amb el tractor

L'accident va ocórrer dilluns a la nit

Imagen de archivo de una ambulancia del SEM.

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agricultor de 69 anys de Bovera va morir dilluns a la nit al bolcar el tractor que conduïa i quedar-hi atrapat. El mort es M. M. B i la notícia de la defunció va provocar una gran commoció en aquesta petita localitat de les Garrigues. Els serveis d’emergència van ser alertats a les 20.40 hores de dilluns. Pel que sembla, l’home va sortir hores abans amb el tractor a collir llenya i no va tornar al seu domicili, per la qual cosa els familiars van sortir a buscar-lo. Van trobar el vehicle bolcat en una finca situada a la partida Les Cristines i l’home atrapat. Al lloc van acudir els Bombers de la Generalitat, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i patrulles dels Mossos d’Esquadra, que no van poder fer res per salvar la vida de l’home

En els últims quinze anys han mort mig centenar de tractoristes a les comarques de Lleida

L’any passat hi va haver dos accidents mortals de tractor a les comarques de Lleida. El primer dels accidents va ocórrer el 25 de febrer a Arbeca, quan un veí de 92 anys va perdre la vida després de bolcar el tractor que conduïa a la seua finca, situada en el mateix municipi. Dos mesos després, el 25 d’abril, va morir un agricultor de Ciutadilla de 85 anys, que també va quedar atrapat. L’any 2021 hi va haver tres sinistres d’aquestes característiques amb víctimes.La gran majoria d’accidents mortals agrícoles amb tractors tenen un patró similar.

Les víctimes tenen més de 70 anys i els sinistres es produeixen per bolcades. En els últims quinze anys han mort gairebé mig centenar de tractoristes a Ponent. Es dona la circumstància que en molts d’aquests accidents els tractors no tenen cabina o barres antibolcament, que no van ser obligatòries fins a l’any 1993.

tracking