SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Perd la vida un jove de Guissona al xocar dos vehicles a Tàrrega

La víctima, de 27 anys, es va quedar atrapat a l'interior del cotxe || L'accident es va produir a la carretera L-310 al seu pas pel nucli de la Figuerosa

Els serveis d’emergències ahir després de la col·lisió a la carretera L-310 al seu pas per la Figuerosa.

Els serveis d’emergències ahir després de la col·lisió a la carretera L-310 al seu pas per la Figuerosa.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 27 anys, Àngel Ramírez Pena, veí de Guissona encara que havia viscut durant anys a Torà, va morir ahir a primera hora de la tarda en un accident de trànsit a l’L-310 al seu pas per la Figuerosa, a Tàrrega. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, un turisme va xocar frontalment contra un camió i a conseqüència del fort impacte, el conductor del turisme va perdre la vida. El vehicle va caure per un terraplè d’uns dos metres i va quedar reduït a ferralla.

La víctima mortal s’hi va quedar atrapat i els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. Els serveis d’emergències van rebre l’avís de l’accident a les 15.28 hores. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 5, entre Tàrrega i la Figuerosa, gairebé arribant a aquest nucli agregat de la capital de l’Urgell.

Fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies del SEM i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra. A conseqüència de l’accident, la carretera va quedar completament tallada al trànsit entre Tàrrega i els Plans de Sió durant més de quatre hores (no es va reobrir fins a les 20.00 h aproximadament) mentre van treballar-hi els serveis d’emergència, es van retirar els vehicles i es va netejar la calçada. A més, a causa de la col·lisió, es va produir una fuita de gasoil al dipòsit del camió, la conductora del qual va resultar il·lesa.Es tracta de la primera víctima mortal a les carreteres lleidatanes d’aquest 2023.

La demarcació va tancar l’any passat amb un total de 19 persones mortes en accidents de trànsit, una de les xifres més baixes dels últims anys i 18 menys que el 2021. L’últim accident mortal de l’any es va produir a l’N-230 a Sopeira, en el qual van perdre la vida tres membres de la mateixa família, un matrimoni i el seu fill, veïns de Les i Vielha, en una col·lisió frontal entre el seu turisme i un camió. Dos dels ocupants van morir a l’acte i el tercer, dies després a l’hospital.

S’ha de recordar que el 2 de gener un agricultor de 69 anys de Bovera va morir al bolcar el tractor que conduïa i quedar-se atrapat. Del total de víctimes mortals l’any passat a la demarcació, el 36% eren de col·lectius vulnerables: dos ciclistes, dos vianants i tres motoristes.

tracking