SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Mor una conductora de Lleida de 51 anys en una col·lisió a Corbins

Va xocar a les 13.28 amb un altre turisme, en què els dos ocupants van resultar ferits || La C-12 va estar dos hores tallada i és la segona víctima mortal de la setmana

Estat en el qual va quedar el vehicle en què dos persones van resultar ferides.

Estat en el qual va quedar el vehicle en què dos persones van resultar ferides.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La conductora d’un turisme, M.A.R.M., veïna de Lleida de 51 anys, va morir ahir a primera hora de la tarda en una col·lisió frontal a la carretera la C-12 al seu pas per Corbins. Els serveis d’emergència van rebre a les 13.28 hores l’avís de l’accident, que es va produir al quilòmetre 153 al costat del pont sobre la Noguera Ribagorçana. Per causes que s’investiguen, hi va haver un xoc frontal entre dos cotxes, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

A conseqüència de l’impacte, va morir la conductora d’un turisme i els dos ocupants de l’altre vehicle implicat van resultar ferits de diversa consideració i van ser traslladats a l’hospital universitari Arnau de Vilanova. Els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar cinc dotacions, van haver de rescatar els afectats de l’interior dels cotxes. L’accident va obligar a tallar la carretera durant unes dos hores i a desviar el trànsit per l’interior de Corbins.

En el dispositiu també van participar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).És la segona víctima de l’any d’accident de trànsit a Lleida. Dimecres va morir un jove de Guissona en un xoc frontal a l’L-310 a Tàrrega.

tracking