SEGRE

INVESTIGACIÓ SALUT PÚBLICA

Decomissen 2.700 plantes de marihuana a l'Espluga Calba

Detingut un conductor a Torrefarrera per tràfic de drogues

Decomís a Torrefarrera.

Decomís a Torrefarrera.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va desmantellar dimarts de la setmana passada una plantació de marihuana en un magatzem de l’Espluga Calba. Van trobar-hi unes 2.700 plantes i aquell dia es va practicar una detenció, en una operació que continua oberta. El detonant de l’operació policial va ser en una apagada de llum que hi va haver uns dies abans a mig poble, a partir de la qual s’haurien detectat uns nivells de consum elèctric excessivament elevats, segons va informar SomGarrigues.

En un recent cas similar, els Mossos d’Esquadra van desmantellar una plantació amb 3.763 plantes de marihuana localitzada en una nau a Castellserà. L’operatiu es va dur a terme el 14 de gener després que tècnics detectessin una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica al reparar una avaria que afectava diverses explotacions agropecuàries.D’altra banda, els Mossos van detenir dimarts a Torrefarrera un conductor de 35 anys que portava ocult al seu vehicle un quilo de cabdells de marihuana i 200 grams d’haixix. Va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir durant un control dels ARRO a l’A-2 a Torrefarrera. A les 18.00 hores van donar l’alto a un vehicle i, quan intentaven identificar el conductor, van detectar una forta olor de marihuana.A l’escorcollar el vehicle van localitzar una bossa sota un dels seients, que contenia un quilo de cabdells de marihuana. Ja a comissaria, en un escorcoll més minuciós, també li van trobar 200 grams d’haixix amagats a la roba interior.

tracking