SEGRE

SOLIDARITAT PROJECTES

Setanta voluntaris ajuden a recuperar una plantació medicinal a Araós

Els voluntaris durant els treballs que es van fer ahir a la plantació medicinal d’Araós.

Els voluntaris durant els treballs que es van fer ahir a la plantació medicinal d’Araós.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una setantena de voluntaris van ajudar ahir en les tasques per recuperar la plantació d’herbes medicinals d’Araós, a Alins, en què també va participar la llibreria Natura Llibres. L’empresa Herbes de l’Alt Pirineu va patir el mes de desembre passat un incendi que va arrasar la casa dels propietaris i el magatzem on estava guardada tota la producció que es preveia posar a la venda aquest hivern. Els propietaris, Gemma i Pedro, ho han perdut tot i, en l’actualitat, només els queda dret l’assecador de plantes.

Durant el matí d’ahir els voluntaris van portar a terme treballs per preparar el camp de cara a la collita que es farà a la primavera a fi que la parella pugui reprendre l’activitat econòmica. L’extensió de la plantació és d’una hectàrea i mitja, en la qual es conreen una àmplia varietat d’arbres i plantes curatives. A més, també hi va haver un taller infantil de lectura i un altre de dansa, un dinar de germanor i sorteig de cistelles solidàries amb productes locals.

La inscripció en la jornada col·laborativa costava 25 euros, que revertiran en ajuts per als propietaris de la plantació.

tracking