SEGRE

SERVEIS MOBILITAT SOSTENIBLE

El Palau estrena el primer cotxe elèctric compartit

Disponible les tardes i els caps de setmana

La presentació va reunir ahir representants del consistori, Leader Ponent i Som Mobilitat.

La presentació va reunir ahir representants del consistori, Leader Ponent i Som Mobilitat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d’Anglesola va presentar ahir el seu primer vehicle elèctric (pioner a Ponent) que els usuaris podran llogar totes les tardes i els caps de setmana. Aquesta és una iniciativa de l’ajuntament, l’associació Leader Ponent en col·laboració amb la cooperativa Som Mobilitat, que actualment ja compta amb una vuitantena de vehicles compartits a Catalunya, encara que el del Palau és el primer a la província.

Aquesta iniciativa busca incentivar una mobilitat més sostenible que contribueixi a mitigar el canvi climàtic i suposa “una prova pilot de canvi cultural”, tal com va remarcar l’alcalde del Palau, Francesc Balcells.

Per llogar el cotxe, la persona interessada ha de ser sòcia de Som Mobilitat i sol·licitar a través d’una aplicació les hores en què es vol utilitzar. No caldrà ser veí del Palau i el cotxe s’ubicarà al nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi, situat a la zona de pavelló.

L’esmentat punt de recàrrega no serà utilitzable pel públic en general fins d’aquí a un any. El vehicle té una autonomia d’uns 200 quilòmetres i tarda dos hores a carregar-se.

tracking