SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT VIÀRIA

Les Avellanes instal·larà dos semàfors a la C-12 per evitar atropellaments

A la travessia, just al pas de vianants on està ubicada la farmàcia

El pàrquing habilitat als afores de les Avellanes.

El pàrquing habilitat als afores de les Avellanes.AYUNTAMIENTO DE LES AVELLANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Avellanes tindrà dos semàfors a la travessia de la C-12, just al pas de vianants de la farmàcia, per regular el trànsit dins de la localitat, segons va assegurar ahir l’alcaldessa, Lídia Ber.

L’objectiu és garantir la seguretat dels veïns quan creuen la via, en especial, dels nens i les persones de la tercera edat que freqüenten aquesta zona.

L’ajuntament de les Avellanes i Santa Linya compta amb una subvenció de la Generalitat de 40.000 euros que destinarà a la instal·lació dels equipaments, la qual cosa es preveu que s’executarà ben aviat, va remarcar Ber.

El consistori està immers aquest mandat a aplicar una sèrie de mesures per regular el trànsit i racionalitzar els estacionaments i, d’aquesta manera, evitar col·lapses al centre i accidents. Fa un any va instal·lar un pàrquing als afores de les Avellanes amb una capacitat per a trenta places per evitar la circulació de vehicles als carrers del poble. Ber va explicar que “els veïns estan satisfets amb aquesta mesura” i “ara els nens poden jugar en places, abans envaïdes per cotxes”.

Per a Ber, aquestes actuacions s’executen per guanyar seguretat. En un altre ordre de coses, l’ajuntament de les Avellanes i Santa Linya està renumerant els habitatges dels carrers dels quatre nuclis de població. A les Avellanes ja s’ha efectuat aquesta actuació i està pendent a Santa Linya, Tartareu i Vilanova de la Sal.

Segons va indicar Ber, calia actualitzar la numeració de carrers ja que hi ha noves edificacions, magatzems i s’han construït habitatges i “s’hi ha de posar ordre”. En l’actualitat, s’està informant els veïns i intentant localitzar els que tenen segones residències, per poder finalitzar aquest procés.

tracking