SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un camió bolcat talla cinc hores la C-26 entre Algerri i Castelló

Va ocórrer a les 8.00 h, es va desviar la circulació per Albesa i el camioner va resultar ferit || Almenys cinc lesionats en accidents a Balaguer, Olius, Soses i Alcarràs

El tràiler va bolcar lateralment i la càrrega va quedar escampada per la calçada.

El tràiler va bolcar lateralment i la càrrega va quedar escampada per la calçada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La carretera C-26 va estar tallada ahir tot el matí –unes cinc hores– entre Algerri i Castelló de Farfanya al bolcar un camió que transportava terra i va quedar creuat a la calçada. L’accident es va produir a les 8.00 hores quan, per causes que es desconeixen, un tràiler va sortir de la via i va acabar bolcant lateralment amb la càrrega escampada per la calçada. El camioner va resultar ferit de diversa consideració.

Al lloc van acudir dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova. Els Mossos van desviar el trànsit per Albesa mentre que una grua de grans dimensions es va encarregar de retirar el tràiler.

També es va recollir la terra escampada. La via es va reobrir al voltant de les 13.00 hores. D’altra banda, una dona va resultar ferida en un atropellament que es va produir ahir al matí al carrer Barcelona de Balaguer.

Va ocórrer a les 9.48 hores i el SEM va activar dos ambulàncies. La dona va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de diferent consideració. Ahir al matí es va registrar un altre sinistre a la demarcació.

Una persona va resultar ferida lleu en una col·lisió entre dos vehicles a la C-2462 a Olius, segons van informar els Bombers. A la tarda, a les 14.54 hores, hi va haver un xoc entre un tràiler i una furgoneta a l’A-2 a Soses que es va saldar amb un ferit lleu. Els ocupants de dos vehicles també van resultar ferits lleus en un xoc a l’N-II a Alcarràs.En un altre ordre, el Servei Català de Trànsit coordina fins demà amb els Mossos d’Esquadra i policies locals una campanya intensiva per a la prevenció de la sinistralitat dels motoristes.

Per aquest motiu, avui i demà incrementaran els controls en carreteres lleidatanes com l’autovia A-2, la C-13, la C-14 i la C-28.

tracking