SEGRE

ELECCIONES

Eduard Murgó, l'alcalde més jove de la província de Lleida

El primer edil de Montoliu de Lleida serà el més jove de la província || El portaveu del PSC, a l'oposició, té 21 anys

Edu Murgó, l’alcalde electe de Montoliu de Lleida.

Edu Murgó, l’alcalde electe de Montoliu de Lleida.MONTOLIU EN MARXA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eduard Murgó, que encapçalava la candidatura de Montoliu en Marxa-AM (vinculada a ERC), va guanyar diumenge les eleccions a Montoliu de Lleida i va obtenir majoria absoluta amb quatre edils. Murgó serà l’alcalde més jove de Lleida. Va complir 23 anys divendres passat, l’últim dia de la campanya, i ahir va explicar que “el resultat i l’alcaldia van ser el regal”.

Va destacar que “esperàvem guanyar” i va apuntar que es van quedar a només deu vots d’aconseguir el cinquè regidor. Després de la constitució dels ajuntaments el proper 17 de juny, Murgó agafarà el relleu a l’actual alcalde, el republicà Josep Guillamet, que no ha optat a la reelecció. Per als propers quatre anys, el primer edil electe va assegurar que “volem posar molt èmfasi a avançar en transparència i comunicació”.

També va afirmar que crearan la regidoria d’Igualtat i estudiaran impulsar una comunitat energètica. A més, va apostar per millorar el manteniment dels serveis, entre els quals el pàrquing de les piscines.A l’ajuntament no només l’alcaldia estarà en mans d’una persona jove. L’oposició la liderarà Joan Serrado, de Compromís per Montoliu (marca blanca del PSC), que té vint-i-un anys.

tracking