SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor el nen de 12 anys electrocutat amb la seua mare mentre netejaven la piscina a Torrefarrera

El menor, de 12 anys, estava ingressat des del diumenge 28 de maig a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona || L'ajuntament decreta dos dies de dol i suspèn tots els actes públics

Les víctimes netejaven la piscina de casa seua a la urbanització Corxat de Torrefarrera.

Les víctimes netejaven la piscina de casa seua a la urbanització Corxat de Torrefarrera.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nen de 12 anys electrocutat amb la seua mare, que va morir a l’acte, mentre netejaven la piscina del seu habitatge a Torrefarrera el passat 28 de maig va morir la nit de diumenge després d’una setmana ingressat a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’ajuntament d’aquest municipi del Segrià va decretar ahir dos dies de dol oficial, avui i demà, per la mort dels seus veïns Denise Alina Casabalian i el seu fill Robert Galea Casabalian. Així, les banderes onejaran a mig pal a tots els edificis municipals i queden suspesos tots els actes públics oficials previstos.

El consistori va lamentar “el trist succés” i va transmetre les seues condolences a la família de les víctimes.L’alcalde, Jordi Latorre, va mostrar la seua consternació per aquestes dos defuncions. “Si la mort d’una persona jove ja és una tragèdia, la pèrdua d’un nen és terrible. I tot junt en una família, és una gran desgràcia.

Alhora, esperem que una catàstrofe com aquesta no es repeteixi mai més”, va assenyalar en un comunicat. En aquest sentit, va afegir que “fem una crida sobre el perill que suposa utilitzar eines elèctriques quan hi ha aigua al voltant”.Els fets van tenir lloc el passat 28 de maig al migdia, quan mare i fill netejaven la piscina al seu habitatge situat a la urbanització Corxat de Torrefarrera. Va ser el fill gran, que també es trobava a la casa, qui va alertar els serveis d’emergències.

Al lloc van acudir dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van intentar sense èxit reanimar la dona. Sí que van aconseguir reanimar el petit, que va ser evacuat en estat greu a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. També es van traslladar fins al lloc patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van obrir una investigació per aclarir les causes del succés

El nen va ser ingressat al Sant Joan de Déu de Barcelona, on va morir diumenge a la nit

L’última mort per una descàrrega elèctrica a les comarques lleidatanes es va produir fa tres anys, el juny del 2020, quan va perdre la vida un jove després d’enfilar-se a dalt d’una torre d’alta tensió situada al barri de Pardinyes de la capital del Segrià, en una zona entre l’edifici de Mercolleida i la línia del tren.

En aquest cas un veí va alertar el 112 que sortia fum dalt d’una torre elèctrica en el que semblava que era un incendi. A l’arribar-hi els Mossos, van comprovar que l’home no portava cap documentació i es va obrir una investigació.

tracking