SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Tercer saqueig a una església de Cervera en un mes i mig

L’estat de la parròquia de Santa Maria després del nou assalt.

L’estat de la parròquia de Santa Maria després del nou assalt.JOAN RIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tercer saqueig a una església de Cervera en menys d’un mes i mig. El primer va ser a l’església de Santa Maria el 5 de maig, el segon a l’església de Sant Antoni el 19 de maig i aquest últim la matinada del 15 al 16 de juny de nou a l’església de Santa Maria. En tots els casos els lladres van dur a terme el mateix modus operandi: a la nit rebenten la porta de l’entrada, trenquen la bústia de ferro i destrossen la caixa d’almoines per emportar-se la recaptació.

El responsable de la parròquia, Joan Riu, va condemnar ahir els fets i va lamentar que “a Cervera els lladres poden treballar tranquils perquè no hi ha servei de Policia Local a la nit i només hi ha una patrulla dels Mossos per a tota la comarca”. En aquest sentit, Riu va demanar al nou govern que es constituirà avui que solucioni immediatament la falta d’agents a la ciutat.

Fa tres setmanes, des del consistori de la capital de la Segarra van explicar que hi ha tres places vacants de Policia Local que es troben en procés de cobertura.

tracking