SEGRE

Aquests són els 15 diputats que deixen la Diputació de Lleida

Aquests són els 15 diputats que deixen la Diputació de Lleida

Aquests són els 15 diputats que deixen la Diputació de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida ha celebrat aquest dijous el darrer Ple del mandat 2019-2023 amb l'adéu de quinze diputats que no repetiran. La sessió plenària només tenia un únic punt de l'ordre del dia, el de l'aprovació de l'acta del darrer ple ordinari celebrat al juny. Llavors han intervingut els diputats que han volgut en la seva darrera participació.

Abans, el president en funcions, Joan Talarn (ERC), ha destacat que durant els darrers quatre anys s'hagi pogut debatre amb "profunditat" sobre les necessitats del món local lleidatà i que vis en perspectiva, s'ha pogut fer dins d'una "més que respectable dignitat". Després de presidir el mandat gràcies a un acord amb Junts, Talarn repetirà com a president gràcies a un pacte amb el PSC.

Per al proper mandat, que celebrarà el ple de constitució el pròxim dimarts 11 de juliol, no hi seran presents Jordi Latorre, Eloi Bergós, Paco Cerdà i Antoni Navinés, de Junts; Jaume Rutllant, Carles Gibert, Mercè Carulla, Albert Bajona i Ferran Accensi, d'ERC; Fèlix Larrosa, del PSC; Amador Marqués d'UA; Elena Ferre, d'En Comú Podem, i Maria Burrel, de Ciutadans.

tracking