SEGRE

TV3 ESPORTSÈRIESLLEIDA TV ESTRENES

Cruyff i Valdano comparteixen taula i confidències a ‘Gràcies, Johan’

Johan Cruyff, en la conversa amb Jorge Valdano.

Johan Cruyff, en la conversa amb Jorge Valdano.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La productora de la sèrie espanyola El Ministerio del Tiempo va presentar ahir una demanda en un jutjat de Los Angeles contra els responsables de la producció de l’NBC Timeless per infracció dels drets d’autor i violació d’un contracte implícit, tal com ja havia avançat SEGRE. Acusen els productors nord-americans d’haver-los copiat la idea per a aquesta nova sèrie, l’estrena de la qual a Espanya està prevista per al pròxim 4 d’octubre a la televisió de pagament Movistar+.

TV3 emet avui (22.35) Gràcies, Johan, un document basat en el sopar que van compartir Johan Cruyff i Jorge Valdano amb motiu del rodatge de la pel·lícula Messi, d’Álex de la Iglesia. Durant gairebé 50 minuts, els dos astres de la pilota comparteixen confidències, pensaments i anècdotes. Durant la conversa, parlen del 10 blaugrana, però també reflexionen sobre el futbol i la vida. “Per a molts, el futbol es juga amb els peus. Per a mi, es fa amb el cap i s’utilitzen els peus”, afirma Cruyff, que mostra el seu costat més vital davant de la vida.

L’holandès i l’argentí es van conèixer al Camp Nou l’any 1974, en un enfrontament entre el Barça i l’Alabès. Quan l’argentí es va dirigir a l’holandès, aquest li va preguntar l’edat i, al saber-la, li va dir: “Amb 18 anys, al Sr. Cruyff se’l tracta de vostè.”

Lleida TV estrena avui (21.00 h) la segona temporada de DiS, el programa cultural presentat per Glòria Farré, subdirectora de SEGRE. Avui, amb una entrevista a l’escriptor Josep Vallverdú. L’espai incorpora una nova secció en la qual una persona farà una crítica d’un esdeveniment o una obra. Comença Txema Martínez.

Johan Cruyff, en la conversa amb Jorge Valdano.

Johan Cruyff, en la conversa amb Jorge Valdano.

tracking