SEGRE

TVE HUMOR

‘Espinete no existe’, per a nostàlgics

Nou programa setmanal que repassarà la història de TVE i la infantesa dels teleespectadors || Presentat per Eduardo Aldán, amb divertides seccions i famosos

Pepe Viyuela i Rubén Cortada, a la secció d’Agustín Jiménez, amb Eduardo Aldán a la dreta.

Pepe Viyuela i Rubén Cortada, a la secció d’Agustín Jiménez, amb Eduardo Aldán a la dreta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TVE ja té punt Espinete no existe, un programa setmanal presentat per Eduardo Aldán que repassarà la història de la cadena i la infantesa dels espectadors a través d’imatges d’arxiu, esquetxos, entrevistes i divertides seccions, a càrrec de Flipy, Agustín Jiménez, Iñaki Urrutia i Raúl Pérez. Constarà de vuit episodis i cada un d’ells rebrà dos convidats famosos de diferents generacions que compartiran els seus records més preuats.

Els protagonistes de la sèrie Olmos y Robles, Rubén Cortada i Pepe Viyuela, seran els primers i després els seguiran Patricia Conde i Chimo Bayo, Dani Martínez i Fofito, Sergio Monaguillo i Bigote Arrocet, o Almudena Cid i Romay.

El programa arrancarà amb un monòleg d’Aldán entorn d’un objecte que en el seu temps va tenir molt èxit, una reflexió en clau d’humor. A la secció Efemérides, l’imitador Raúl Pérez es transformarà en personatges populars i barrejarà les notícies més importants d’aquell any amb tota mena de fets estranys i divertits ocorreguts en aquestes dates.

Per a Don Naftalino, interpretat per Agustín Jiménez, qualsevol temps passat va ser millor, mentre que Cinexín serà el racó del cinèfil i del col·leccionista en què Flipy repassarà els llargmetratges, sagues i gèneres més exitosos dels 80, 90 i 2000. I després, Espinete no existe: La película, que reconstruirà els anys perduts en la vida de l’eriçó més famós de la televisió i revelarà sorprenents secrets de la seua biografia, en un format documental.

tracking