SEGRE

PROGRAMES ELS DIVENDRES, A LES 14.45 HORES

Lleida TV estrena ‘Ara Lleida Blanca’, que visitarà les pistes d’esquí lleidatanes

Mariví Chacón, a Baqueira amb Joan Reñé i Carlos Barrera.

Mariví Chacón, a Baqueira amb Joan Reñé i Carlos Barrera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida TV estrena avui (14.45 hores) Ara Lleida Blanca, un nou programa presentat per Mariví Chacón i Joan Cama que visitarà cada divendres una de les onze estacions d’esquí de la província. Coproduït per la cadena lleidatana i la Xarxa de Televisions Locals, i amb el suport de la Diputació de Lleida, el nou espai mostrarà en primera persona tot el que dóna vida a aquestes estacions amb imatges capturades des dels punts més alts del Pirineu.

Serà precisament des de les mateixes pistes on se situarà el plató i des d’on Mariví Chacón entrevistarà els principals responsables de l’estació, representants institucionals del territori, membres de l’equip formatiu de les pistes i persones locals amb històries relacionades amb aquestes.

Per la seua part, Joan Cama, a peu de pista, mostrarà les diferents activitats que s’hi ofereixen, l’entorn natural i els punts d’interès. En la seua primera entrega, Ara Lleida Blanca visita Baqueria Beret, a la Val d’Aran, amb uns convidats destacats. Alguns són Xavi Ubeira, director comercial de l’estació; Joan Reñé, president de la Diputació, i Carlos Barrera, síndic d’Aran. Per la seua banda, Joan Cama farà una classe a l’Era Escola i farà també un viatge aeri amb la conselhèra de Turisme, Anna Díaz.

tracking