SEGRE

PROGRAMES CINE

TVE dedica la setmana a pel·lícules amb premis Goya

A ‘Imprescindibles’ i a ‘Historia de nuestro cine’ de La 2 || Dissabte, emissió en directe de la gala de concessió per La 1

‘Los últimos de Filipinas’, d’Antonio Román, s’emet avui.

‘Los últimos de Filipinas’, d’Antonio Román, s’emet avui.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

RTVE es bolca un any més en els premis Goya, que s’entregaran el dissabte 4 de febrer al Madrid Marriott Auditorium Hotel, i dedica la setmana a la festa del cine espanyol. La 2 va obrir ahir diumenge a Versión Española amb Una pistola en cada mano, de Cesc Gay i amb la qual Candela Peña va guanyar el Goya a millor actriu de repartiment.

Avui dilluns, a les 20.55, Imprescindibles està dedicat al cineasta Carlos Saura, amb un documental sobre l’autor de títols com La caza o ¡Ay, Carmela! a través de la mirada del seu fill, Carlos Saura Medrano.Historia de nuestro cine, des d’avui i fins divendres emet cintes premiades per l’Academia en diferents dècades, o pel Sindicato Nacional del Espectáculo abans de crear-se els Goya. Los últimos de Filipinas, d’Antonio Román (avui); Teresa de Jesús, de Juan de Orduña (dimarts 31); La duda, de Rafael Gil (dimecres 1); Asignatura aprobada, de José Luis Garci (dijous 2); i El día de la bestia, d’Álex de la Iglesia (divendres 3).

En el col·loqui d’El día de la bestia (6 premis el 1996) participaran tres dels directors candidats a la millor direcció novella: Raúl Arévalo (Tarde para la ira), Salvador Calvo (1898.Los últimos de Filipinas) i Nely Reguera María (y los demás), al costat del director i escriptor Fernando Méndez Leite.

I el dia 4 de febrer, La 1 emetrà en directe la gala.

tracking