SEGRE

ESTRENES ?EL DIA DE DEMÀ?

Josep Puigbó torna al 33 per preguntar-se com serà el món l'any 2050

Jordi Serra del Pino, Josep Puigbó i Anna Bonet, l’equip.

Jordi Serra del Pino, Josep Puigbó i Anna Bonet, l’equip.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 33 estrena aquest dilluns (22.25) El dia de demà, una nova docusèrie que provarà de dibuixar el futur de Catalunya i del món fixant com a horitzó l’any 2050. Cada un dels tretze capítols de què constarà el programa tocarà un gran tema –salut, educació, treball, humans, alimentació, diners, població, dones, família, guerra, vellesa, energia i llengua–, i sobre cada un d’aquests hi haurà experts que perfilaran els possibles escenaris de futur, amb opinions a vegades contraposades.

I tot això, sota la mirada curiosa de tres generacions (avis, fills i néts) que, a través de les seues experiències i canvis viscuts, també faran l’exercici de pensar en el futur. Haurem vençut la malaltia? Quin serà el límit de la vida humana? Seguirem utilitzant monedes? La dona, per fi, aconseguirà ser tractada igual que l’home? S’acabaran les guerres? Aquestes seran algunes de la qüestions que posarà sobre la taula Josep Puigbó, director i presentador d’aquest nou format.

El periodista torna d’aquesta manera a Televisió de Catalunya, després del programa (S)avis. Hi torna acompanyat del reconegut expert en prospectiva Jordi Serra del Pino, que analitzarà i subratllarà les claus, i la periodista Anna Bonet, subdirectora i encarregada dels reportatges. S’estrenen amb el tema del treball.

tracking