SEGRE

DIA MUNDIAL

La 2 s'omple aquesta setmana de continguts sobre el medi ambient

Una acció de Greenpeace, al ‘Documentos TV’ de demà.

Una acció de Greenpeace, al ‘Documentos TV’ de demà.RTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra avui dilluns, La 2 de TVE dedica la setmana a difondre la necessitat de protegir el planeta i frenar el canvi climàtic, a través d’alguns dels seus programes, pel·lícules i documentals, i de la campanya Concienciados con el Medio Ambiente.

Historia de nuestro cine, que projectarà pel·lícules que reflecteixen la vida rural (Orgullo de Manuel Mur Oti; La gata de Margarita Alexandre i Rafael Torrecilla; El disputado voto del señor Cayo d’Antonio Giménez Rico, i El tiempo de la felicidad de Manuel Iborra) i de la sèrie documental Planeta Arena (de dilluns a dijous i el dilluns 12, a les 18.15), que recorrerà els cinc deserts més grans per veure l’efecte de l’acció de l’home sobre ells.

D’altra banda, La aventura del saber (10.00 hores) parlarà amb WWF i visitarà el Geoparque de l’illa d’El Hierro i el magazín d’últimes tendències Tips (20.00) mostrarà aplicacions informàtiques que ajuden a cuidar el medi ambient.

Demà dimarts, Documentos TV (00.15) analitzarà com el canvi climàtic fa efecte en els sistemes econòmics i socials a Realidades extremas. I dissabte La noche temática (23.30) abordarà La gran amenaza de los océanos als documentals Océanos: el misterio del plástico desaparecido i Las lágrimas negras del mar.

tracking