SEGRE

ATRESMEDIA

La Sexta 'treu els colors' en defensa del col·lectiu LGTBI

Emet tota la setmana reportatges reivindicatius amb motiu del World Pride Madrid || Dissabte retransmet l’esdeveniment en directe

La celebració del Dia de l’Orgull Gai a Lleida dissabte passat.

La celebració del Dia de l’Orgull Gai a Lleida dissabte passat.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Sexta ha preparat una programació especial amb motiu del World Pride 2017, un esdeveniment mundial de l’Orgull Gai que acollirà Madrid dissabte vinent, 1 de juliol, i en el qual s’esperen més de tres milions de persones per la tolerància, el respecte i la diversitat.

La cadena d’Atresmedia ha creat per a l’ocasió el logo Sacamos los colores i durant tota la setmana, programes com Más vale tarde, La Sexta Noticias, Zapeando o El intermedio oferiran píndoles i reportatges reivindicatius a favor dels drets del col·lectiu LGTBI. Així mateix, sota el clam El orgullo es nuestro, es tenyirà amb els colors de la bandera arc de Sant Martí i tancarà tots els seus espais i cortinetes amb aquest.

La cobertura de la cadena, amb motiu del World Pride, culminarà dissabte amb la retransmissió en directe de l’esdeveniment durant més de 10 hores. Des d’un espectacular set de televisió, Iñaki López (La Sexta Noche) i Cristina Pardo (Al rojo vivo) seran els encarregats de conduir el programa especial i connectar amb els diferents punts d’interès.

Un d’aquests punts serà l’autobús de la cadena, que seguirà el recorregut de la manifestació i al qual pujaran diferents personalitats relacionades amb el món LGTBI per relatar les seues vivències a l’espectador, fer-lo còmplice dels assoliments aconseguits i testimoni de contingut inèdit.

tracking