SEGRE

TV3 PROGRAMES

'Joc de cartes' busca a Lleida el millor restaurant de cuina km 0

Els quatre restauradors de Lleida que participen en el programa.

Els quatre restauradors de Lleida que participen en el programa.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joc de cartes viatja avui dijous (22.35) a Lleida a la recerca del millor restaurant de cuina de proximitat. Per fer-ho, el xef Marc Ribas compartirà taula i vetllades amb quatre restauradors. Una serà Carme Mora, propietària d’Els Fogons de la Carme, a Cervià de les Garrigues, on l’estètica té molta importància en la seua cuina feta amb productes de la terra.

A Lleida ciutat, coneixerà Mercè Tomàs, de L’Estel de la Mercè, que ofereix un 60 per cent de slow food i on l’exigència es respira a cada plat, i Gonzalo Ferreruela, del restaurant Ferreruela, on treballa amb un producte i tècnica pròpia, única i genuïna. Finalment, visitarà Mercè Camins, propietària de Casa Mercè, a Fontdepou, que fa una cuina d’autor plena d’emocions i records.

El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el local. Després de l’emissió del programa, tindrà lloc el debat posterior Fora de carta, presentat per Carla Lladó, que comptarà amb els quatre restauradors lleidatans i els col·laboradors habituals: Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i Elisenda Masferrer, restauradora.

tracking