SEGRE

PROGRAMES

El Mago Pop, estrella de l'estiu a TV3 amb 'Res és impossible'

‘Això no és un trio’ i la pretemporada del Barça, altres apostes

Els presentadors de l’estiu de la cadena catalana.

Els presentadors de l’estiu de la cadena catalana.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop, presentarà aquest estiu a TV3 Res és impossible, un programa en el qual viatja per ciutats europees i del nord de l’Àfrica realitzant espectaculars trucs d’il·lusionisme. El xou arribarà el proper 3 d’agost i s’emetrà dijous a la nit (21.55 hores).

La cadena pública catalana va presentar aquest dimecres la temporada d’estiu, en la qual aposta per l’entreteniment. Després de les estrenes Aeroport i Estranyes parelles, diumenge a la nit (21.55) serà per a Això no és un trio, espai d’entrevistes en què Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè mostraran la cara menys coneguda de personatges com Carlos Latre, Jordi Basté, Chenoa, Alberto Sanjuan i Núria Roca, a través de jocs i reptes inesperats.

Per la seua part, Marc Ribas continuarà al capdavant de les versions estiuenques de Cuines i Joc de cartes. L’aposta per l’entreteniment seguirà amb la pretemporada del FC Barcelona. TV3 emetrà la gira blaugrana pels Estats Units, amb els partits davant de la Juventus del 22 de juliol, el Manchester United (26) i el Reial Madrid (29). I a l’agost, el Joan Gamper i l’anada i la tornada de la Supercopa d’Espanya davant l’equip de Zidane.

La ficció també ocuparà un lloc aquest estiu amb la sèrie The Last Kingdom, un drama històric situat a la Gran Bretanya medieval, basat en les novel·les The Saxon Stories de Bernard Cornwell. Aquesta arribarà el dilluns 24, dia en què la cadena estrenarà el magazín d’actualitat Els matins d’estiu, que aquesta temporada conduiran Montse Tió i Lluís Marquina, i en què la lleidatana Cori Calero aportarà la seua mirada sobre la naturalesa i el territori.

I el 25 de juliol serà per als Jocs Olímpics de Barcelona 92, amb un documental i una pel·lícula.

tracking