SEGRE

TV3 SÈRIES

'Nit i dia', últim capítol de la segona temporada

Sara Grau lluita per salvar la vida i Martí Miró, per no declarar || Obté un 11,7 per cent de quota i tindrà una tercera entrega

Martí Miró (Ramon Fontserè), a l’últim capítol de la temporada.

Martí Miró (Ramon Fontserè), a l’últim capítol de la temporada.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nit i dia, la sèrie del gènere negre creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, estrena avui dilluns (21.55) l’últim capítol de la segona temporada, que ha tornat a girar al voltant del món forense, judicial i policial, i que en paral·lel ha abordat el tema de la corrupció política i la lluita pel poder.

En aquest últim capítol, titulat Ferides, la Sara (Clara Segura) es queda tancada al soterrani del Dr. Grau (Jordi Bosch). El seu padrastre no pot permetre que reveli el terrible secret que ha descobert, però ella intentarà fer el que sigui per poder salvar la vida. Mentrestant, la Joana (Lluïsa Mallol) remou cel i terra per ajudar el seu marit, Martí Miró (Ramon Fontserè), que posa en marxa la seua maquinària legal per no haver de declarar.

Durant els dotze capítols emesos, la sèrie ha obtingut una mitjana de 303.000 espectadors amb un 11,7% de quota de pantalla. Recentment, Jaume Roures, el màxim responsable de Mediapro, productora de la ficció televisiva, va confirmar que hi haurà una tercera temporada, encara que aquesta segurament serà l’última.

Durant l’estiu, la cadena pública catalana emetrà The Last Kingdom (estrena el 24 de juliol), un drama històric de la Gran Bretanya medieval, de vuit capítols, adaptació de la sèrie de novel·les històriques de Bernard Cornwell coneguda com The Saxon Stories.

tracking