SEGRE

TV3 DOCUMENTALS

‘Las cloacas de Interior’ es podrà veure a tot el món

A través d’internet a l’ampliar-se els drets d’emissió digital || TV3 el torna a oferir avui i Gol TV, dilluns per a tot Espanya

Un funcionari que surt al documental sense revelar la seua identitat.

Un funcionari que surt al documental sense revelar la seua identitat.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Las cloacas de Interior, el documental de Mediapro que dimarts passat va emetre TV3 al programa Sense ficció amb gran èxit d’audiència, es podrà veure a tot el món a través d’internet, a l’ampliar-se els drets d’emissió digital.

D’aquesta manera, el treball d’investigació dirigit per Jaume Roures ja està disponible a 3alacarta, el servei online de la cadena catalana per veure programes i continguts. A més, TV3 reemet avui (21.55 hores) el documental per a totes aquelles persones que aquest dimarts passat se’l van perdre. Aquell dia, Sense ficció va marcar xifres històriques d’audiència amb una mitjana de 766.000 espectadors i un 30,1% de quota de pantalla.

En paral·lel, la productora del documental, Mediapro, també l’ha penjat a YouTube, on ahir ja comptava amb més de 260.000 reproduccions. Així mateix, ha anunciat que l’emetrà per a tot Espanya aquest dilluns vinent a Gol TV, el seu canal de TDT en obert, mentre que cap televisió d’àmbit estatal ha volgut emetre’l. De moment també s’ha pogut veure a la mallorquina IB3 i la basca ETB 2.Las cloacas de Interior és un treball d’investigació que treu a la llum les pràctiques ocultes que el ministeri i la policia han portat a terme per perjudicar els seus adversaris polítics, entre ells els favorables a la independència de Catalunya.

tracking